PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Etäiltakahavit 22.4.2020 - tallenne

23.4.2020

Raahen opetustoimen oppilashuolto ja hyvinvointiohjaajat järjestivät Etäiltakahavit 22.4.2020 google.meet- palvelussa. Etäiltakahaveilla poristiin etäopiskelussa vanhempia mietityttävistä asioista. Oppilashuollon ja hyvinvointiohjaajien edustajat pohtivat mm. seuraavia kysymyksiä:

 

Miten pystyn motivoimaan lasta koulutehtävien tekemiseen etäopiskelun aikana?

Pitääkö minun toimia lapsen opettajana etäopiskelun aikana?

Mistä saan apua ja tukea, jos tuntuu, että en jaksa?

Mitä kivaa karanteeniaikana voisi tehdä?

 

Katso Etäiltakahavien tallenne (kesto n. 1 h) >>

 

Kiitos Etäiltakahaveille osallistuneille! Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita vastaavanlaisien tapahtumien järjestämisestä jatkossakin! 

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Please wait...