PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Etävanhempainillan "Tiedätkö mitä lapsesi arkeen kuuluu? "30.9.2020 tallenne

2.10.2020

Raahen opetustoimen hyvinvointiohjaajat, oppilashuolto, Raahen kaupungin nuorisotoimi, Raahen seurakunta sekä poliisi järjestivät Etävanhempainillan 30.9.2020 teemasta "Tiedätkö mitä lapsesi arkeen kuuluu?". Vanhempainilta toteutettiin kokonaan etänä ja se keräsi paljon vanhempia tärkeiden asioiden äärelle lasten ja nuorten arjen aikuisten kanssa. 

Etävanhempianilta tallennettiin ja tallenne on katsottavissa seuraavasta linkistä: https://drive.google.com/file/d/1xcl7VILmcfWPyz8GbuV1bYb3glWGAoHE/view?usp=sharing 

Kiitokset vanhemmille aktiivisesta osallistumisesta iltaan!

 

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Please wait...