PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Perheiden ilta -kysely

28.10.2020

Lasten ja perheiden parissa työskentelevät järjestävät Perheiden illan 25.11.2020 klo 18. 
Ilta järjestetään etäyhteyksin google meetissä. Illan aikana lasten ja perheiden kanssa työskentelevät kertovat työstään sekä vastaavat kysymyksiin, joita voi lähettää jo ennakkoon seuraavan kyselyn kautta.

Nyt sinulla onkin hyvä mahdollisuus kysyä asioita, jotka askarruttavat lasten ja perheiden arjessa tai lasten ja perheiden kanssa tehtävässä työssä!

Voit osallistua Perheiden iltaan ennakkoon seuraavan kyselyn avulla. Kiitos jo etukäteen kysymyksistäsi!

KYSELYYN PÄÄSET TÄSTÄ https://forms.gle/xL9yfL7zFAUrD2o1A

Nähdään Perheiden illassa 25.11. klo 18!

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Please wait...