PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Tanssi elämyksenä ja ilmaisuna

Vapaan ja luovan liikeen tanssihetki oman kehon ja aistien elämyksenä kaiken ikäisille.
Kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi tarjoavat kesäkuussa perjantaina 12.6. ja keskiviikkona 17.6.2020 klo 18-19 Pyhäjoen kirjaston takapihalla luovan ja vapaan liikkeen tanssihetken, joka ei vaadi aiempaa osaamista tai kokemusta tanssista. Tanssilla tavoitellaan omien tuntemusten ja aistien elämyksiä omassa kehossa ja ympäröivässä luonnossa. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaiken ikäisille. Ohjaajana koreografi Silja Tuovinen. Kiinnostuksen mukaan tanssihetkiä tarjotaan sitten lisääkin. Silja Tuovinen on tanssija ja koreografi, joka on vaikuttanut Berliinissä viime vuodet. Syksyllä hän lähtee Tukholman taideyliopistoon opiskelemaan koreografian maisteriohjelmaan.

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Please wait...