PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Voimaannu vanhempana - luento: Miten voi parisuhde?

Raahen kaupunki, Siikajoen kunta, Pyhäjoen kunta, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Merijärven kaupunki sekä Kalajoen kaupunki järjestävät to 16.9.2021 klo 17.30-19.30 avoimen Voimaannu vanhempana - yleisöluennon aiheesta

”Miten voi parisuhde?”

 

Luennolla käsitellään teemoja:

Vuorovaikutus parisuhteessa

Puolisoiden yhteinen aika

Mitä korona-aika on tuonut parisuhteeseen?

 

Luento on suunnattu sekä vanhemmille että lasten, nuorten ja perheiden kanssa toimiville ammattilaisille. Kouluttajana toimii Parisuhdekeskus Kataja.

 

Luento järjestetään etäyhteyden välityksellä Zoomissa. Zoom – linkin ja ohjeet etäluennolle saat ilmoittautumisen jälkeen muutama päivä ennen luentoa sähköpostiisi. Luento tallennetaan ja tallenne toimitetaan ilmoittautuneille luennon jälkeen. Tallenne on katsottavissa 2 viikon ajan.

 

Ilmoittautumiset 11.9 mennessä osoitteeseen: : https://forms.gle/bkmtgWpiDQi6Pgpi9 

 

Lisätietoja: hallinto- ja koulutussuunnittelija Elina Kattilakoski, elina.kattilakoski@raahe.fi, p. 044-439 3301

 

 

Lämpimästi tervetuloa!

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Please wait...