PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Tervetuloa perheiden sivustolle!

16.4.2020
Jo vuosien ajan Raahen seudulla sekä perheet että ammattilaiset ovat toivoneet sivustoa, jolle kerättäisiin kootusti tietoa lapsiperheiden palveluista sekä lapsiperhearjesta. Tähän toiveeseen on nyt vastattu Raahen, Siikajoen, Pyhäjoen sekä Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän toimesta!

Sivusto palvelee paikallisia lapsiperheitä; lapsille, nuorille ja perheille suunnatut tapahtumat on kerätty yhdelle sivustolle! Näin perheet saavat nopeasti ja helposti tietoa heille suunnatuista tapahtumista. Raahen seudulla on paljon tarjontaa perheille, joten on hyvä, että tieto kootaan yhden sivuston alle. 

Lapsen ikäkausiin sekä perhe-elämän vaiheisiin liittyen sivustolle kerätään tarpeellista tietoa.

Tietyt asiat mietityttävät vanhempia kunakin ikäkautena ja perhe-elämän vaiheessa, joten sivusto pyrkii osaltaan helpottamaan vanhemmuuteen liittyvän oleellisen tiedon saamista. 
 

Sivustolle kerätään erilaisia toimintoja, joiden avulla pyritään tuomaan perheiden palveluja lähelle arkea. Esimerkiksi Pyydä apua –lomakkeen kautta perheet voivat lähettää neuvon- tai avunpyyntöjä heitä mietityttäviin asioihin liittyen. 

Otamme mielellämme vastaan paikallisilta perheiltä sekä ammattilaisilta kehittämisehdotuksia sivustoon, niin sisältöön kuin teknisiin ominaisuuksiin liittyen! Toivomme, että sivusto palvelee paikallisia perheitä sekä ammattilaisia!

Sivusto avataan Korona-viruksen aiheuttaman poikkeustilan aikaan, joten livetapahtumien puuttuessa sivulla keskitytään ainakin poikkeustilan ajan hyvien nettilinkkien ja - tapahtumien jakamiseen. 

 

Ahkeraa käyttöä sivustolle toivoen,

Sivuston kehittämisryhmä

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan